Jste zde: Home » Fórum  » Antiviry konkrétní problémy  » nechtěný dvojklik

Nové téma | Registrace

Návrat zpět na: Fórum  » Antiviry konkrétní problémy  » nechtěný dvojklik
AutorZpráva
Anonymní

# Zasláno: 6 Led 2009 20:23
Citát

Ahojte všichni, mám problém s myší. Někdy mi myš udělá dvojklik namísto pouhého výběru(označení). Počítačem jsem prohnal asi 3 antiviry, spywary a nic nenašli. Poradíte, krom formátu disku, jak tuto záležitost vyřešit? Děkuji a přeji hezký den
Anonymní

# Zasláno: 6 Led 2009 22:08
Citát

Zdraví, tak jsem to snad vyřešil. Chyba byla v IE7. Přesněji na C: ve WINDOWS/IE7/reg00685 - zahlásilo to mršku trj. Snad už bude klid. Použil jsem program SPYWAREFIGHTER. Přeji klidný večer
Anonymní

# Zasláno: 6 Led 2009 23:33
Citát

Ták jsem tu zase. Nevyřešil jsem nic, stále dvojkliky. Poradí někdo? Díky
Anonymní

# Zasláno: 7 Led 2009 07:52
Citát

No, ja bych nejprve zkusil pred formatovanim, jestli nepomuze koupit si jinou krysu, nebo si nastavit ve vlastnostech mysi rychlost dvojkliku :))
Anonymní

# Zasláno: 14 Led 2009 22:11
Citát

Hej rup, jsem tu zase. Tentokrát se mi to povedlo. Po všech těch krocích, jak popisuji výše, jsem stále nebyl spokojen a formátovat nebo kupovat novou myš jsem zatím nechtěl. V zoufalství jsem přikročil k vyčištění disku a světe div se, pomohlo to. Víte, jak si systém nebo kdo, dělá zálohu všech otevřenejch programů a dokumentů a nevím ještě čeho? Jo, přesně, smazal jsem to (asi 7 GB) a ono to vyšlo. jistě chápete, jakou mám radost, protože i taková blbost, jako nechtěný dvojklik myši, dokáže pěkně vytočit, když se díky tomu nemůžete soustředit na práci a několikrát musíte kontrolovat správnost údajů. Tak to je vše přátelé. Přeji hezký den a kdo by chtěl přesný popis, ať napíše na drazda@centrum.cz brou noc
Anonymní

# Zasláno: 14 Led 2009 22:13
Citát

Jinak díky za radu ze dne 7 Led 2009 07:52
Anonymní

# Zasláno: 3 Čen 2009 00:59
Citát

Software natož čištění disku s tím nemá nic společného, dvojklik dělá zkorodovaný povrch uvnitř mikrospínače (nejspíš od vlhkosti ruky). Bohužel se tam dávaj nekvalitní spínače místo zlacených, takže tak po roce začnou chrastit a místo jednoho kliku jich vyprodukují sérii. Rozebrat myš, snažit se kontakt nějakou jehlou napružit, nebo tam stříknout Kontaktol. Nějakou dobu to zase vydrží. U drahé myši vyměnit mikrospínač.
Anonymní

# Zasláno: 7 Čen 2009 20:50
Citát

Abych to ještě doplnil - někdy je v mikrospínači jenom smítko prachu, takže nejdřív zkusit vyfoukat tlakovým vzduchem z čistícího spreje na objektivy

Poslat odpověď
Vaše odpověď   

Amenit s.r.o.
Žerotínova 11
Nový Jičín
IČ: 25816888
DIČ:CZ25816888

+420 222 360 250
+420 556 706 203

Kontaktní formulař Kontaktní formulář

Máme v nabídce 2609 druhů Zboží.
Právě nakupují 4 lidé.