| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 25 Dub 2009 19:20 Citát Dobrý den, rád bych se zeptal, zda by někdo nevěděl co s tím. Zřejmě po nešikovném použití programu Ashampoo, který odstranil některé soubory, mi Norton Internet Security 2009 přestal správně fungovat. Konkrétně se nestahují již pulzní aktualizace a podle výpisu historie Nortonu to vypadá, že tyto aktualizace si Norton sám blokuje jako \\\"neautorizované\\\"... Nevím, kde je mám povolit nebo co mám dělat, kdyby někdo měl nějaký tip, prosím ozvěte si mi. Díky |
| Anonymní | # Zasláno: 26 Dub 2009 11:58 Citát Zkus to reinstalovat. Zde se dá stáhnout instalačka http://www.antivirovecentrum.cz/norton/stazeni.aspx |
| Anonymní | # Zasláno: 26 Dub 2009 21:37 Citát Mám pocit, že jsem všechno už vyzkoušel. Samozřejmě jsem NIS už několikrát přeinstaloval a furt se chová takhle. Fakt nemůžu přijít na to, co se mohlo změnit, aby začal blokovat vlastní aktualizace, nechápu to. Muselo to přenastavit registry nebo tak něco...? |
| Anonymní | # Zasláno: 27 Dub 2009 07:56 Citát To si vyzkoušej, jestli ti půjde spustit regedit. Stačí klik na Start, pak Spustit, napsat REGEDIT a pak Enter. Pokud se ti regedit nespustí, máš problém :)) Co se reinstalace týče - samotný reinstal nepomůže, v registrech může zůstat nějaký binec. Musíš zkusit Norton Removal Tool na adrese http://solutions.symantec.com/sdccommon/asp/symcu_defcontent_view.asp?ssfromlink=true&sprt_cid=ec01d38c-7d4f-44da-85e6-f8d4d01f3166&seg=hho&ct=cz&lg=cs&docid=20080603031531CZ. Co ostatní věci, třeba windowsí aktualizace, ty jedou normálně? |
| Anonymní | # Zasláno: 27 Dub 2009 08:18 Citát WS aktualizace jsem zatím nekontroloval, mám je nastavené automaticky. Teď bohužel nemám ke svému PC přístup, ale snad o víkendu přijedu z práce a zkusím jak ten regedit, tak ten Removal Tool. P.S. Proč vlastně na té adrese Removal Tool není produkt Norton 2009? |
| Anonymní | # Zasláno: 7 Kvě 2009 00:16 Citát Tak bohužel ani pomocí toho Removal Tool se to nezprovoznilo. Norton nadále blokuje aktualizace jakožto neautorizovaný přístup, který byl prostě zablokován :( Viz např.výpis z historie na téhle fotce: http://my.inbox.com/photos/zsimek/ |
| Anonymní | # Zasláno: 7 Kvě 2009 16:18 Citát Stahnete Norton removal tool ze stranek www.symantec.com, vymazte instalaci a znovu nainstalujte. Muze byt problem ho blokuje nejaky Trojan |
| Anonymní | # Zasláno: 7 Kvě 2009 16:34 Citát Ok, zdá se, že se to povedlo vyřešit. Jen pro upřesnění: Na CZ stránkách Removal 2009 chybí a je ke stažení jen na amerických stránkách. Teprve po několikanásobném (!!) unistall pomocí tohoto nástroje se mi podařilo původní Norton IS 2009 rozběhat a teď se zdá, že si aktualizace definic stahuje v pořádku každých cca 10 min., tak jak to má být. Všem děkuji za pomoc i za tipy! ;-) |
| Anonymní | # Zasláno: 31 Kvě 2009 13:12 Citát dobry. Potreboval by som pomoct najst aktivacny kod na Norton Antivirus 2009 mam ho na 15dni ako na skusobnej lehote ! Neviem kde mam hladat ten kod ! Dakujem ! |
| Anonymní | # Zasláno: 16 Zář 2009 16:44 Citát Ten kod se hleda tak, a to plati pro vsechny hloubave jedince, ze se proste produkt LEGALNE ZAKOUPI a prodejce vam \"preda ten kod\" (bud je to krabice s instalackou a stitkem, nebo elektronicka licence poslana emailem) a tento kod je pro kazdeho uzivatele unikatni a zaregistrovany do tzv. Norton Account (ochrana vyrobce proti zneuziti). |

1240 Kč
1116 Kč (10%)

973 Kč
876 Kč (10%)

1199 Kč
1199 Kč (0%)

998 Kč
899 Kč (10%)